VNU | multimediale introductie mannenblad ZSM (HCM Clic)

Na de komst van een concurrerend magazine “Maxim” heeft VNU het mannenblad [ZSM] in het jaar 2000 op de markt gebracht. In samenwerking met een Art Director en Copywriter heeft Joyce een through-the-line campagne ontwikkeld die bestond uit: 4 teasersites, een algemene site (ZSM portal), een advertentie- en radiocampagne, instore promotiemateriaal, een nieuwsbrief en een direct mail campagne.

Binnen 3 weken na lancering ontving de website reeds 3200 unieke bezoekers per dag. Na 4 weken was het magazine uitverkocht en de concurrent (Maxim) is na een jaar gestopt (zijn echter in 2002 opnieuw gelanceerd).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>