Cool Breaks | promotie Duits-Nederlandse grensregio

Gedurende mijn werkzaamheden voor InfoCaster heb ik de ontwikkeling van het online platform CoolBreaks begeleid. In samenwerking met het Regionaal Bureau voor Toerisme KAN heb ik het project opgestart en meegeholpen in de fase van “idee naar plan”.

De website coolbreaks.com biedt een online platform voor de gehele grensregio op het gebied van evenementen, hotels, highlights, regio’s, arrangementen en tips. De interactieve website maakt gebruik van allerlei digitale ontwikkelingen en is beschikbaar in zes talen (Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Italiaans en Zweeds). De Breaks en Hotels zijn direct online te boeken en onderverdeeld in de thema’s Outdoor & Actief, Wellness, Mode, Cultuur en Culinair.

Daarnaast kunnen bezoekers zich aanmelden voor de nieuwsbrief, foto’s uploaden, beoordelingen bekijken en ook zien wat voor weer het is. De eerste enthousiaste reacties op de website zijn al binnen. Natuurlijk zullen ook diverse offline activiteiten zoals brochures, radiospots, beurzen, posters e.a. de campagne ondersteunen.