Coördinatie en realisatie Philips Streamium (freelance projectmanager @ TDDB)

In 2005 heeft Joyce Oude Elferink gedurende een driekwart jaar feelance werkzaamheden voor TribalDDB uitgevoerd. Gedurende deze tijd heeft ze o.a. een grootschalig crossplatform Audio Visueel project voor Philips gecoördineerd.

Philips Glasshome – streamium – is het resultaat van een zeer ambitieus concept waarbij een groot aantal verschillende partijen meewerkten. Bezoekers van het Philips portal krijgen de mogelijk geboden om via vragen antwoord te krijgen op welke mogelijkheden de Streamium producten hen biedt. Via een video/flash presentatie wordt de bezoeker uitgelegd hoe eenvoudig het is om deze draadloze home-entertainment producten te installeren en te gebruiken.

Vanwege het internationale karakter van Philips is de applicatie flexibel opgebouwd waarmee Philips eenvoudig meertalige versies kan ontsluiten.