Ethiopia Works | een winkel, een doel

Ethiopia Works is een organisatie die zich wil inzetten voor een structurele verbetering van de situatie van kansarme mensen in Ethiopië. Dit door het stimuleren van de micro-economie ter plaatse met de inkoop van Ethiopische producten en de verkoop ervan in het buitenland, te beginnen in Nederland.

De producten worden voornamelijk gemaakt door niet- of laaggeschoolden, gehandicapten en moeders met kinderen. Kortom, mensen met weinig tot geen kans op een betaalde baan in een land dat behoort tot de landen met het hoogste werkloosheidspercentage ter wereld.

J-OE heeft vrijwillig ondersteuning geboden bij de opzet van de site in het inrichten van de winkel. De site werd gratis gehost door The Modular Company.

Bezoek de site en zet je ook in voor het goede doel door een leuk ethiopisch product te kopen: www.ethiopiaworks.nl