Ontwikkeling SecondHandCar.com

Onder de vlag van The Modular Company hebben we de site SecondHandCar.com ontwikkeld. SecondHandCar is een internationaal platform t.b.v. de aan- en verkoop van tweedehands auto’s.

Particulieren, dealers en handelaren kunnen gratis (en onbeperkt) tweedehands auto’s aanbieden. Het aanbod bestaat vooralsnog uit Nederlandse auto’s, maar binnenkort zullen er ook occasions uit Duitsland, BelgiĆ«, Engeland en Frankrijk volgen.

Het platform is meertalig en uitgerust met diverse Web 2.0 functionaliteiten. Zo kunnen de bezoekers op verschillende trefwoorden zoeken en via een slim kruimelpad de site op diverse manieren doorzoeken. Indien men opzoek is naar een hele specifieke auto die niet in onze database aanwezig is, kan men zich abonneren op een RSS-feed om zo automatisch een bericht te ontvangen zodra er een auto wordt toegevoegd die voldoet aan de zoekcriteria.