Een nieuwe site!

Eindelijk is het zover: J-OE is vernieuwd!

Mijn oude site werkte met Drupal en zat vol met bugs waardoor het publiceren van content erg moeilijk ging. Daarnaast miste ik flexibiliteit omdat ik geen plugins of widgets kon installeren. Nu werk ik sinds een week met WordPress en er gaat een wereld voor me open.

Dit had ik veel eerder moeten doen! WordPress geeft me de mogelijkheid om de content die ik op het web plaats bij mezelf te houden. Zo zal ik mijn foto’s die her en der op het web staan ook op deze plek gaan verzamelen. Deze site zou eigenlijk het dashboard moeten zijn waarmee ik bepaal welke content ik deel met social media.

Een trend voor de komende jaren? Gebruikers die content naar zich toe willen trekken zodat ze de controle hierover hebben. Social media (met name Facebook) doen in ieder geval hun best om deze mogelijke trend te bevorderen.