Te Koop in Weesp nu ook op Facebook

Sinds vandaag is mijn makelaar3.0 experiment uitgebreid met een Facebook pagina voor Te Koop in Weesp. Een eigen initiatief om mijn appartement in Weesp via internet en Social Media te promoten. Facebook is veel toegankelijker voor de gemiddelde internet gebruiker dan WordPress (het CMS dat ik gebruik om deze site en Te Koop in Weesp te maken/onderhouden). Iedereen die een woning Te Koop heeft staan en bekend is met Twitter, Hyves of Facebook heeft de mogelijkheid om de woning onder de aandacht te brengen.

Te Koop Weesp

 

Slimmerds die handig zijn en zelf een site in elkaar kunnen zetten kijken hoe ik het aanpak en experimenteren mee, zie bijvoorbeeld Te Koop in Raalte.

Wil je ook experimenteren met social media om de verkoop van je woning/appartement te stimuleren? Kijk dan mee op:

Twitter
Facebook
Website

Of bezoek mijn blog, ook hier volgen regelmatig updates en binnenkort zal ik een uitgebreide post doen met meer tips om je woning via Social Media te promoten.