Een nieuw facebook profiel, en toen was er chaos

Facebook vroeg me een paar dagen terug om mijn nieuwe profiel pagina te publiceren. Omdat deze vraag al enige tijd werd gesteld heb ik maar op JA geklikt om van het gezeur af te zijn.

Hoe de nieuwe tijdlijn eruit zou komen te zien was al zichtbaar op FB maar ik heb vluchtig rondgekeken en was me er niet van bewust hoe de gespleten tijdlijnen functioneel werkten. Dus geen idee hoe de nieuwe FB profielpagina qua content werd opgebouwd voor ik op JA klikte.

In plaats van 1 tijdlijn werkt FB op je profiel pagina ineens met 2 tijdlijnen..een linker deel en een rechterdeel. Wat het verschil is tussen links en rechts is me nog niet helemaal duidelijk. Ik zie links en rechts dezelfde content terug komen zoals inchecken op Foursquare, plaatsen van foto via Instagram etc.

Dit maakt de profiel pagina alleen maar onduidelijk. Door de vele blokken/links die geboden worden is het niet meer duidelijk wat de “rode draad” is.