Help mijn post is kwijt!

Het goede nieuws is dat ik mijn appartement in Weesp juni j.l heb verkocht. Het slechte nieuws is dat ik de doorzendservice van PostNL heb afgenomen. Een half jaar je post van oude adres naar nieuwe adres doorgestuurd krijgen leek me erg handig.

Juist omdat ik nogal wat instanties moet informeren over de verhuizing (privé en zakelijk).

Omdat ik op het laatste moment nog van “huisje aan het water” ben geswitched heb ik extra aandacht gegeven aan de doorzendservice en het informeren van PostNL. En zowaar, de doorzendservice ging goed, ondanks ingewikkeld adres vanwege bungalowpark en huisnummer 85-b6 .

Zo goed als het ging, zo spontaan stopte de post 1e week augustus j.l. Alleen de instanties die ik geïnformeerd heb weten me nog te vinden. We zijn nu 3 weken verder en nog steeds is mijn post via de doorzendservice van PostNL zoek.

Vandaag werd ik door een dame van PostNL gebeld n.a.v een Twitterklacht. Twitter webcare heeft haar gevraagd om mij terug te bellen. PostNL doet haar best om me gerust te stellen en heeft aangeboden om de doorzendservice met een maand te verlengen maar weet niet waar de post van afgelopen 3 weken is. Ook wist de dame me te vertellen dat ze de postbode in Weesp (oude adres) hebben vervangen voor een ervaren persoon. Raar….moet een postbode de verzendservice sticker op envelop plakken?

Webcare is niet nieuw voor mij en ook ik heb te maken met vraagstukken rondom klantenservice/webcare maar 3 weken onbereikbaar zijn via offline media zoals post levert mij meer problemen op dan een dag zonder een website, e-mail of social media.

Oproep aan @PostNL: geef mijn post terug!