Huis huren Kampen

Opzoek naar een huurhuis in Kampen? Zoek dan niet verder!

Deze prachtige woning is gelegen aan de rand van het mooie centrum in Kampen, nabij de IJssel met vele voorzieningen op loopafstand. Binnen 5 minuten fiets je naar het NS station waar je de trein kunt pakken en binnen 10 minuten in Zwolle bent. Geen parkeerstress, je kunt gewoon gratis voor de deur parkeren. Woonoppervlakte is 70m2 en de woning heeft 1 grote en twee kleine slaapkamers. Ook voor bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid door de nabije grote parkeergarage (ook gratis parkeren).

Pluspunten:

 • centrum op loopafstand
 • binnen 15 minuten ben je in Zwolle
 • gratis parkeren voor de deur
 • volledig ge├»soleerd, lage energiekosten (energielabel C)
 • inbouwkasten aanwezig
 • 3 slaapkamers
 • inpandig terras
 • ruime berging

Zo is de indeling:

Begane grond:
Entree met lange gang, woonkamer met prachtige houtenvloer en openslaande terrasdeuren en vaste kasten, dichte keuken met een recht keukenblok in neutrale kleurstelling v.v. koel/vries combinatie, combi-oven, vaatwasser, wasmachine-aansluiting en cv-ketel. Volledig betegelde badkamer in lichte kleurstelling v.v. douchecabine, toilet en wastafelmeubel en inpandige schuur met loopdeur naar plaats.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers voorzien van dakkapellen en vaste kasten

Aanvaarding: per medio mei 2023

Voorwaarden:

 • huurovereenkomst voor minimaal 1 jaar
 • opzegtermijn 2 maanden
 • roken is niet toegestaan
 • huurprijs is excl. gas, water en elektra
 • maximaal 2 personen (meer personen in overleg met verhuurder)
 • kleine huisdieren toegestaan
 • voor ingang huur moet er een waarborgsom van 2 maanden huur betaald worden